2010. augusztus 17., kedd

12. nap - Miami

A 12. napon ismét költözésbe fogtunk. Az utolsó székhelyünk Miami volt, a hazaindulásig már csak 5 nap maradt:-(.


Délelőtt még shoppingoltunk egy kicsit, aztán nekivágtunk a kb. 300 mérföldes útnak (majdnem 500 km). Az út nagy részén jól lehetett haladni, leszámítva azokat a helyeket ahol szó szerint ránkzúdúlt az eső.


Miami közelében már kezdett kialakulni a dugó, az 5 sávos utak ellenére is. Valószínűleg ehhez hozzájárult az is, hogy közeledett a hétvége (péntek volt), amin ráadásul még július 4-e is volt.
Szóval ezt a 300 mérföldet kb. 6 óra alatt sikerült megtenni. A szállásunk a South Beach-en volt, egy 3*-os szállodásban. Hát a Hiltonnal nem venné fel a versenyt, de arra tökéletes volt, hogy az egész napos túrázás után aludjunk valahol.

Hasznos: South Beach-en a szállodák többségéhez nem tartozik ingyenes parkolóhely, parkolni a szálloda előtt lehet, ami fizetős. Ez kiemelt zónának számít, a fizetős időszak 9-24 óráig tart. És bizony láttunk parkolóőrt is, aki ellenőrizte a jegyek érvényességét.

Az én első benyomásom Miami-ról az inkább félelemmel vegyes csodálat volt. South Beach tipikusan turista  központ a maga szállodáival és nyüzsgésével együtt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése