2010. június 20., vasárnap

Nyaralunk :)

Bár az időjárás nem ezt igazolja, de eljött a nyári szabadságok ideje. Korábban mindig augusztus végén, szeptember elején szerettünk nyaralni menni. Egyszer kipróbáltuk a július végi időszakot, de azt hiszem az nem annyira jött be nekünk. Tavaly, valamilyen hirtelen ötlettől vezérelve már június második hetében elkezdük a pihenést. Ennek a legnagyobb hátránya szerintem az, hogy végig kell nézned amikor a kollégáid nyaralni mennek, miközben te már rég túl vagy rajta. A tengervíz hőfoka sem volt még az igazi, de ezeket leszámítva elmondhatom, hogy fantasztikus volt.

Az utazásainkra jellemző, hogy nem szeretjük a kötöttségeket. Éppen ezért nem szoktnuk előre lefoglalni utat vagy szállást, az esetek többségében autóval utazunk Ennek persze az előnyeit és hátrányait is élvezük, nem egyszer sikerült már kényszerből az autóban tölteni az éjszakát. 

A felkészülés az indulásra szerintem mindig kimerítő dolog, mert a munkahelyen előtte mindent sínre kell tenni, össze kell pakolni, meg kell szervezni az otthoni locsolást stb. Az indulás előtti napon 3-4 óránál többet soha nem sikerült még aludnom. Persze mindezért kárpótol az a két hét amit aktív és láblógatós pihenéssel töltök el. Nekem néhány napra mindenképpen szükségem van arra, hogy feküdjek a vízparton, könyvvel a kezemben.

És most lassan eljött az indulás ideje. A repülőjegyet a szokásokkal ellentétben már két hónapja lefoglaltuk, gyorsan el is repült az idő az indulásig. Utolsó este sikerült mindent összepakolni, az alvás persze megint kimaradt, abból csak 4 óra jutott. Megszerveztük a locsolást (köszönjük a családnak, valamint Erzsikének és Pistának), időben kiértünk a reptérre is és mindezt békében, veszekedés nélkül:-)

Lassan felszáll a gép, mennünk kell. Találkozunk New Yorkban!


2 megjegyzés:

nora.sasvari írta...

Veszekedés nélkül? Na az nem semmi..:))

Kelly írta...

Igen, ez már a második nyaralás ami így indult:-)

Megjegyzés küldése